Vinyasa Flow

En moderat til fysisk krevende yogatime som fornyer og løfter energien! Med dynamiske bevegelsesmønstre hvor yogastillingene glir over i hverandre i takt med åndedrettet, du øker blodsirkulasjonen, styrker og tøyer muskler spesielt i rygg, mage, ben og armer. En god kardiovaskulær time.

Vinyasa Flow er aktive og dynamiske yogatimer der en rekke styrke-og fleksibilitetsfremmende yoga-asanaer er satt sammen til en flyt. I en Vinyasa Flow time får du en god fysisk treningsøkt mens du samtidig får muligheten til å vende fokuset innover og på pusten. Vinysa yoga er en treningsform flere idrettsutøvere benytter som et supplement til treningen nettopp fordi den vektlegger fokus på pust, balanse, fleksibilitet og at timen også styrker muskulaturen.

Ordet Vinyasa betyr “pust-synkronisert bevegelse”, det vil si at kjernen i en Vinyasa time, er at man beveger seg fra den ene stillingen til den neste i takt med pusten. Solhilsen som brukes i de fleste yoga tradisjoner, er et eksempel på en vinyasa.

Alle dynamiske yogaformer styrker rygg og mage, ben og armer. Vi bruker sekvenser av yogastillinger som lenkes i hverandre i takt med inn- og utånding. En dynamisk og til tider intens yogatime, hvor det legges stor vekt på pust og tilstedeværelse i de ulike fysiske yogastillingene samtidig med fokus både på teknikk og flyt (vinyasa).

Det fins mange ulike stiler også innen vinyasa yoga. Noen er svært fysisk krevende, og man følger en bestemt sekvens av stillinger hver gang.  Andre timer er også dynamisk men med roligere bevegelser. Hos oss vil du erfare Vinyasa timer som er inspirert av AshtangaYoga, YangYoga og ViryaYoga og Vinyasa Yoga.

Timen avsluttes med en godgjørende avspenningsdel.