Senior Yoga

Å starte med yoga i "the golden age", den gyldne alder, er ofte en fantastisk tid å bli introdusert i Yoga. Dette er ofte en tid hvor man har mer tid til seg selv, hvor man faktisk også bør bruke mer tid på  seg selv.

Det er aldri for sent å starte med Yoga. Selv om du er 5 år eller 105 år – du er kun så gammel som du føler deg.

Å starte med yoga i «the golden age», den gyldne alder, er ofte en fantastisk tid å bli introdusert i Yoga. Dette er ofte en tid hvor man har mer tid til seg selv, hvor man faktisk også bør bruke mer tid på  seg selv. Yogan gir deg tid til å bli bedre kjent med seg selv gjennom yogaens mange teknikker.

Når man blir eldre har man ofte mer fokus på begrensningene som alderdommen kan gi, som for eksempel i kropp, pust, sinn og fordøyelse,  men kroppen har en utrolig evne til å reparere og gjenoppbygge seg selv – og allerede kort tid etter du har startet med yoga, vil du merke at du vil sove bedre, fått mer energi men du vil også merke at du får en mer positiv innstilling til livet.

Dette er i første omgang et GRATIS Yogakurs som er tilpasset seniorer og deres fase i livet. Vi bruker god tid på de mange teknikkene, som solhilsen, yogastillinger, avspenning, pusteøvelser og meditasjon. På kurset vil dere også bli introdusert for litt teori – for å forstå bedre hva yoga handler om.

Påmelding kan gjøres i timeplanen eller ved å sende en sms med fullt navn og e-post adresse til tlf 404 90 876.

Eventuelt kan det gjøres ved å trykke HER. Har du ikke en bruker er du nødt til å opprette det først.