Kundalini Yoga

Kundalini Yoga er en klassisk type yoga som gir deg større flyt av Prana / livskraft og økt bevissthet. Flyten aktiveres gjennom dynamiske bevegelser, kroppslåser og bevisst pust.

Kundalini Yoga – Yogaen for bevissthet –  er en transformerende, kraftfull og svært effektiv yogaform. Det er mer enn 5000 år gammelt system som leverer helhetlige teknikker for å skape en sunn kropp, utvikle et balansert sinn og få dypere kontakt med din indre visdom og intuisjon. Kundalini Yoga består av enkle yogiske teknikker som kan være til nytte for alle, uansett alder og fysiske ferdigheter. Du jobber fra der du er i din fysiske tilstand og bevissthet, mot ditt høyeste potensial.

Kundalini yoga kombinerer pusteteknikker (pranayama), mudra, øyefokus, mantra, kroppslåser (bandhas), fysiske øvelser (asanas) og meditasjon for å balansere hormonsystemet, styrke nervesystemet, bedre fordøyelsen og balansere kropp og sinn presist og bevisst. Teknikkene jobber mye med underbevisstheten; Å bli oppmerksom og gi slipp på mønstre som ikke tjener deg og som du kanskje ikke var klar over.