Hatha Yoga

HathaYoga kurset/dropin timen passer for nye og de som er kjent med yoga. Dette er en introduksjon til tradisjonell yoga, hvor du får gjøre egne erfaringer med stillinger, bevegelser, pust, meditasjon og avspenning - og kjenne dens fantastiske effekt.

HathaYoga betegnes i vesten som tradisjonell, klassisk yoga og kan med rette derfor kalle dette kurset/dropin timene dette. Selv om egentlig all yogapraksis som innehar praktiske øvelser egentlig betegner Hatha Yoga.

HathaYoga kurset passer for nye og de som er kjent med yoga. Dette er en introduksjon til tradisjonell yoga, all annen yoga stammer fra denne tradisjonelle yogaen. På kurset/timen får du gjøre egne erfaringer med stillinger, bevegelser, pust, meditasjon og avspenning.

Fysisk øver vi styrke, balanse og smidighet i hele kroppen. Gjennom dette kan vi også øke vår kroppskontakt og kroppskontroll. Og med utgangspunkt i at sinnet og livskraften (prana) er forbundet med kroppen, påvirker vi samtidig disse.
Om du kommer for bedre helse, økt kontakt med deg selv, eller bare for at det kjennes godt, så er du hjertelig velkommen!
Du trenger ikke være særlig myk eller sprek for å delta. Øvelsene kan tilpasses, og du kan stå over om noe ikke passer.

Oppstart av 8 x kurs: 4. Januar kl 19.30

Bla deg frem til aktuell dato i timeplan og skaff deg plass.