Gravid Yoga

Gravidyoga hos oss gir deg en trygg og god mulighet til å få kontakt med den kommende babyen. Kurset vil gi deg teknikker for å tilrettelegge for en så sunn og god graviditet som mulig og til å forberede fødselen.

Metodene du lærer vil bedre balansen, sirkulasjonen og vil bli tilpasset for hvor langt du har kommet i din graviditet til en hver tid. Kurset vil hjelpe deg med å finne lindring for “vondter”, åpne hoftene og fokuserer på pusten. Du trenger ikke å ha gjort yoga tidligere, og du kan delta på kurs etter den 8. graviditetsuke.

Å gå på yoga mens man er gravid gir deg en unik mulighet til å bli bedre kjent med deg selv og også den lille i magen. Ved å fokusere på pust, bevegelse og avspenning får du følelsen av å oppleve en en «boost» på energien og humøret. Den lille i magen påvirkes av mor og nettopp derfor er yoga så bra. Yoga øker din bevistthet om kropp, tanker og følelser. Yoga gjør at du føler en velvære som også påvirker den lille i stor grad. Gjør noe godt både for deg og den lille i magen, begynn på yoga.