Høstens nyhet: SeniorYoga

Det er aldri for sent å starte med yoga. Å starte med yoga i moden alder kan være en fantastisk opplevelse. Vi setter opp et eget nybegynnerkurs for Seniorer. Et kurs for deg som ønsker å lære deg yogaens mange teknikker, hvor du kan forbedre søvn, får mer overskudd og hjelper deg å få en mer positiv innstilling til fasen du er i. I Yoga så kalles denne fasen "the golden age" og ikke uten grunn.

Høstens nyhet: SeniorYoga

13. juli 2014

Det er aldri for sent å starte med Yoga. Selv om du er 5 år eller 105 år – du er kun så gammel som du føler deg.

Vi har for første gang satt opp eget nybegynnerkurs for seniorer. Å starte med yoga i «the golden age», den gyldne alder, er ofte en fantastisk tid å bli introdusert i Yoga. Dette er ofte en tid hvor man har mer tid til seg selv, hvor man faktisk også bør bruke mer tid på  seg selv. Yogan gir deg tid til å bli bedre kjent med seg selv gjennom yogaens mange teknikker.

Når man blir eldre har man ofte mer fokus på begrensningene som alderdommen kan gi, som for eksempel i kropp, pust, sinn og fordøyelse,  men kroppen har en utrolig evne til å reparere og gjenoppbygge seg selv – og allerede kort tid etter du har startet med yoga, vil du merke at du vil sove bedre, fått mer energi men du vil også merke at du får en mer positiv innstilling til livet.

Dette er et nybegynnerkurs i Sivananda Yoga (les mer om Sivananda Yoga under «Yoga») som er tilpasset seniorer og deres fase i livet. Vi bruker god tid på de mange teknikkene, som solhilsen, yogastillinger, avspenning, pusteøvelser og meditasjon. På kurset vil dere bli introdusert i Yogaens 5 viktigste punkter som også innebærer yogisk kosthold og dens mange helsegevinster.

Kursoppstart: Tirsdag 19. August kl 11.00 – 12.30

Varighet : 8 ganger

Pris : 1390 Kr

For å melde seg på går du inn på «Kurs» og deretter meld deg på i boksen til høyre under «Kurs for nybegynnere»

For spørsmål ta kontakt med Nina på tlf: 40 49 08 76


« Tilbake til forrige side