Hodestående Workshop med Nina

Hodestående, kongen av alle yogastillinger. Dette er definitivt stillingen du bør lære deg. Listen av fordeler er lang som et målebånd! Om du ønsker å mestre denne asana/yogastilling, helt nybegynner eller praktisert lenge og trenger oppfriskning, så er denne workshopen perfekt for deg.

Hodestående Workshop med Nina

28. mars 2018

Shirsasana/Hodestående kalles «Kings of Asanas» eller Kongen av alle Yogastillinger». Denne anses som å være en av de viktigste og mest virkningsfulle yogastillinger, fordi den har så mange positive fordeler.

Er du en av de som jobber med å få til denne yogastillingen, eller som skulle blitt enda tryggere i hodestående, da passer denne workshopen perfekt.

I denne workshopen tar vi for oss både det teoretiske òg det praktiske. Vi ser på effekten av å stå på hodet, fysisk og mentalt, men vi går også grundig gjennom teknikkene for å mestre denne fantastiske asana på en trygg og forsvarlig måte.

Shirsasana:
– øker selvtillitten, øker hukommelsen, bedrer balansen, styrker nakke/rygg, forbedrer sirkulasjon, gir sterkt hjerte, lindrer tretthet i rygg, forbedrer sansene – listen er lang, men bare for å nevne noen 😉

Lørdag 7. April 12.00 – 14.00 Er du lur så tar du yogatimen som er FØR workshopen 😉

Pris: 300 Kr

Påmelding på timeplanen (bla deg frem til riktig dato)

Spørsmål: 40 49 08 76 (Nina)


« Tilbake til forrige side