Henriette Lien – Hofter & Bindevev

Endelig kommer Henriette Lien tilbake - Søndag 5. November! Denne gang skal hun veilede oss i åpning av hofter og bindevev. Det er satt av hele FEM timer delt i to økter. Du kan delta på èn av de eller begge.

Henriette Lien – Hofter & Bindevev

4. oktober 2017

Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser, skuespiller og programleder i radio og tv.
Hun startet å praktisere Ashtanga yoga i 2000 og er nå sertifisert yogainstruktør og underviser i Vinyasa flow, Yin og Restortive yoga. Henriette er opptatt av forståelse av anatomien og hvilken effekt praktisering av yoga kan ha på livet ditt. Hvordan det lærer deg å håndtere stress bedre og gi deg en mer balansert opplevelse av livets påkjenninger og utfordringer.
”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel”

Hofte åpner workshop: Kl 10.30 – 13.00
I alle ledd er samarbeide musklene i mellom viktig så ikke vi skaper ubalanse i mobiliteten , styrken og stabiliteten.
Det er lett å falle for fristelsen av å tøye der vi allerede er mobile for det gir oss mestringsfølelse. Men på et punkt vil fleksibiliteten begynne å påvirke stabiliteten i leddet.
I denne ws gir vi oppmerksomheten til hofteleddet, alle musklene og samspillet den i mellom. Vi ser litt på om egoet vinner ved å gå dypere i posisjoner enn det som kanskje er heldig for leddet eller om noe er for stramt og derfor skaper ubalanse.
Det er viktig med en sunn holdning til hvor «åpne» hoftene våre faktisk trenger å være både for vår yogapraksis og i livet generelt.

Bindevev avspenning workshop: Kl 13.30 -16.00
Fascial eller myofascia er tett, tøft vev som omgir og dekker alle muskler og ben. Under et mikroskop ligner det et edderkoppspinn eller fiskenett,- veldig organisert, fleksibelt og mykt i sunn tilstand. Det binder hver muskel, ben, blodåre, nerve i tillegg til alle de indre organene. Fordi fascia omgir og fester alle disse strukturene skaper det en grunnleggende støtte i kroppen. Den har evnen til å strekke og bevege seg uten begrensinger, men hvis vi opplever traumer, skader, slag, overdreven bruk av muskler mister det smidighet. Det kan bli trangt, begrenset og en kilde for spenning gjennom hele kroppen.

Bindevevsmassasje kan være veldig hjelpsomt til å forbedre biomekanismen, omstrukturere bindevevet og minske en eventuelle smerter og spenninger.

I denne workshopen vil du lære om og utøve bindevevsmassasje som er et supert supplement til yogapraksisen din eller annen trening.

PS! Til denne workshopen trenger du to tennisballer (som ikke har vært i tørketrommelen)
—————————————————————————————————————————————-
Pris for èn workshop 450 Kr

Pris for begge 800 Kr

Vi serverer te og frukt mellom workshopene.

Påmelding er nå klar, vær snar, her blir det fullt. Bruk denne linken:

Workshop Henriette Lien

eller bruk Appen din MindBody.

For Spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina Nirvani)

Email: post@tonsbergyoga.no

 

 


« Tilbake til forrige side