Yogaklinikken blir til Tønsberg Yoga

Yogaklinikken blir til Tønsberg Yoga. Fra August starter vi opp i de samme lokaler men med nytt navn, ny webside og med ny timeplan. Vi blir i de samme lokalene og med mange av de samme instruktørene i tillegg til noen nye instruktører. Vi har hele 22 timer på timeplanen, fordelt på ulike kurs og dropin timer. Håper du fortsatt vil være med å skape byens yogasted, midt i hjertet av Tønsberg.

Yogaklinikken blir til Tønsberg Yoga

7. mai 2013

Nina sitt formål med å drive Tønsberg Yoga vil være at flest mulig får muligheten til å oppdage yoga, enten fordi du oppsøker yoga fordi du har fysiske  eller psykiske plager , at du trenger et sted å «lande», finne roen eller rett og slett fordi du ønsker å holde deg i form. Hovedformålet vil også være å muligjøre for andre å få et innblikk i Yoga som livstil, ikke bare for treningens skyld, men å få muligheten til å fordype sin yogapraksis ved å blant annet tilby workshops og årlige yogareiser til Yoga Ashrams i andre land. Gjennom dette får flere et dypere innblikk i den flere tusen år gamle fantastiske livsfilosofien, Yoga. Hun ønsker å fortsette å ha fokus på at det er viktig å ivareta de 5 grunnleggende elementene i Yoga:

  • Riktig mosjon (Asanas)
  • Riktig åndedrett (Pranayama, pusten er essensiell i livet)
  • Riktig kosthold (Vegetarisk diett, vi blir hva vi spiser)
  • Riktig avspenning (Lære seg å ta kontroll over eget stressnivå, å ”senke skuldrene”)
  • Positiv tenkning og meditasjon (Se positivt på livet og ved meditasjon lærer du deg selv å kjenne bedre, som igjen gir økt livskvalitet)

Ønsker du en livstilendring, så er yoga en fantastisk mulighet for nettopp det. Bruk yoga både for å endre det fysiske òg det mentale. Yoga er like mye mental trening som fysisk trening og du vil merke yogaens positive «bivirkning» ved at din bevissthet gradvis endres til det mer positive og sunne. Du vil lære å snu negative tankemønstre til positive og du vil lære å lytte mer til deg selv og kroppen din, som gjør at du lettere tar de riktige valgene i ditt liv.

Vi  tilbyr ett bredt utvalg av ulike yogaretninger. De enkelte instruktørene har ofte spesialisert seg innen èn retning, noe som gjør det mulig for deg som kunde å prøve deg på flere yogaretninger, sånn at du kan finne den retningen som passer deg best. Vi ønsker også å kunne tilby flere kurs knyttet til både meditasjon og kosthold som er viktige elementer for å oppnå en harmonisk levemåte.

Namastè


« Tilbake til forrige side